Alle berichten

vrijdag 27 januari 2012

Radarloos

Schaduwheerschappij


De hebzucht van weleer
Bewerkstelligt de ommekeer
Minder is altijd meer
En nooit, is steeds opnieuw weer.
                                         OGHJ.


Nothing in all world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
                                                                                                                                    Rev.M.L.K.



''Zo ziet u, mijn beste Coningsby, dat de wereld door heel andere personen wordt bestuurd dan gedacht door hen die niet achter de schermen verkeren.'' Benjamin Disraeli, Britse MP (1804-1881)
Zekerheid omtrent een schaduwregering bestaat al heel lang, en mensen die hier deel van uit maken zijn ook al lang en breed bekend.
Het was Baron Nathan Mayer de Rothschild(1840-1910) die ooit zei:'' Het kan me niet schelen welke trekpop men op de Engelse troon zet om te regeren over een imperium waarin de zon nooit ondergaat. De man die de Britse geldvoorziening bestuurt, bestuurt het Britse Rijk. Ik bestuur de geldvoorziening.'' De zelfverzekerdheid en de arrogantie is beledigend maar niet geheel ongefundeerd, zoals de president van de VS, Andrew Jackson(1829-1837) al opmerkte: ''Jullie zijn een kuil vol slangen. Ik ben van plan jullie te verdelgen, en in de naam van de Eeuwige God, ik zal jullie verdelgen. Als de mensen de hemeltergende onrechtvaardigheid van ons geld en ons bankwezen zouden begrijpen zou er nog voor de zon opkomt een revolutie uitbreken."
Als het bankwezen toentertijd al zo corrupt en verdorven was, kan men wel nagaan hoe zich dat verder geëvolueerd heeft.

De Vier Ruiters van het bankwezen(Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup en Wells Fargo) zijn eigenaar van de Vier Ruiters van de olie(Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP Amaco en Chevron Texaco. Afgaande op hun SEC-aangiften behoren de Vier Ruiters van het bankwezen tot de tien grootste aandeelhouders van vrijwel alle firma's in de Forbe's 500, dit is nauwelijks voor testellen maar geeft aan dat we dan praten over biljoenen dollars.
Hoe oefenen deze kolossen hun macht uit dan? Dit gebeurt door middel van stichtingen, de Rothschilds bijvoorbeeld besturen de VS door deze stichtingen, Council of Foreign Relations,  Federal Reserve, De Bilderberg Groep, Council on Foreign Relations, de Trilateral Commision, en het heiligdom Royal Institute of international Affairs. Wie denk je hebben al deze instituten opgericht.......precies de Internationale Bankiers. http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Wereldorde.

Een deel van de huidige wereldleiders die vandaag op het wereldtoneel actief zijn, hebben in Amerika het ''International Visitors Leadership program'' gevolgd wat wordt gesubsidieerd door het Bureau of Educational and Cultural Affairs van het US State Department.
Van alle staatshoofden en wereldleiders die nu aan de macht zijn of net zijn geweest, hebben er 48 een opleiding aan dit instituut gevolgd. Het was Nelson Rockefeller die reeds in1940 de basis heeft gelegd van dit opleidingsinstituut. 150 leiders  en voormalige leiders, 600 ministers en duizenden prominente figuren hebben deze opleiding doorlopen, dit alles om het 'geld' te dienen.
Enkele namen  van deelnemers zijn, Tony Blair, Gordon Brown, JP Balkenende, Nicolas Sarkozy.

David Rockefeller wordt wel de machtigste man ter wereld genoemd, verheven boven al.
Tijdens een etentje van de Verenigde Naties in 1994 zei hij: 'Wij zijn goed op weg naar de vorming van een wereldregering. Wat wij nodig hebben is een enorme crisis waatdoor de naties zonder commentaar een nieuwe wereld orde zullen accepteren.'
De Rockefellers besturen onder andere de Chase Manhattan Bank, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie. Zij beinvloeden alle Amerikaanse presidenten vanaf 1856 beginnend bij Woodrow Wilson, deze macht hebben zij nooit meer losgelaten.
De Chase Manhattan Bank was de eerste Amerikaanse bank die een vestiging opende in Moskou, tijdens het communistische bewind. Zij zitten achter de stichting van de Amerikaanse Raad van kerken en de wereldraad van kerken. Wereldwijd bezitten zij diverse banken en een groot aantal oliemaatschappijen. Familieleden reizen de wereld rond om regeringen van economische en politieke adviezen te voorzien, hoezo hebben zij de wijsheid in pacht?
Zij zijn de belangrijkste promotors van de oprichting van de VN in New York, sterker nog de grond waar het VN gebouw op staat is van de familie Rockefeller.
Het grondgebied Pocantico Hills in New York is het woongebied van honderd families met de naam Rockefeller. Dit zijn de mensen die ons in een diepe crisis dumpen, vervolgens met de oplossingen aan komen draven en deze dan vervolgens nog mogen uitvoeren ook. Dit geldt voor alle grote bankiers trouwens, hoe is het toch mogelijk dat wij dit allemaal toelaten.
De crisis werd veroorzaakt om weer een stapje dichter bij hun uiteindelijke doel te komen, namelijk een wereldmunt, een wereldbank, een wereldleider enz enz al wat nodig is om hun nieuwe wereld orde ons op te leggen, en ja we staan erbij en laten het gebeuren.
Nou ja niet iedereen natuurlijk, maar die mensen die de moed hebben hiertegen te ageren, daar hebben ze ook zo hun methodes voor: enkele namen die u zo kunt opzoeken zijn William Cooper, Fritz Springmeier, John Todd, Randal Baer, Kent Hovind, zijn maar enkele namen van mensen die onderzochten, aan de kaak stelden, en zaken openbaar maakten die de zg 'Elite' niet zinde.
Deze mannen zijn stuk voor stuk valselijk beschuldigt, zwartgemaakt, of simpelweg vermoord.
Nu hebben deze mannen allemaal gemeen dat ze dit vanuit een oprecht christelijke overtuiging deden, dit schijnt dubbel zo zwaar te tellen voor dit clubje.

Nou ben weer wat dieper in dit gevalletje gedoken, maar ik kan u zeggen het bevalt me niks, het bevalt mij helemaal niets, als zij hier al zolang mee bezig zijn, en zij de boel alleen kunnen herschikken na een catastrofale ramp, behoed u dan maar.

Bronnen.
Franklin ter Horst
Prof. Dr. Mujahid Kamran.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten