Alle berichten

woensdag 18 januari 2012

Verderf en Heers

Deel 1
Deel 2
Er was eens 09-11



You can make people do anything, if they're afraid.
                                                         con. J.Mc Dermott.



In de jaren '30, na de rijksdagbrand kon Hitler wiens bewind tot dan toe niet erg effectief was geweest een noodwetgeving uitvaardigen (Patriot-Act).
Deze wet gaf hem uitgebreide bevoegdheden, om de orde te herstellen. Veel Duitsers slikten de theorie dat de brand een communistische daad was, en schaarden zich massaal achter de nazi's als zijnde hun bescherming tegen het rode gevaar.

Er was dus een natie-schokkende gebeurtenis voor nodig om deze wetten ook daadwerkelijk te kunnen implementeren, en alle rede te laten varen.
Nu wil ik de parallel maken naar hetgeen is gebeurd op 09-11-2001, veel fantasie is daar niet voor nodig, enkel wat geschiedkundige kennis.
09-11 werd namelijk ook door Bush en consorten aangegrepen om de fundamentele rechten van de Amerikaanse burger aan banden te leggen.
Dit gebeurde door middel van de bovengenoemde Patriot-Act, in 2003 uitgebreid met de Intelligence Authorization Act, goedgekeurd door Bush, welke veel meer bevoegdheden geeft aan de FBI, en welke wordt gezien als het verlengstuk van de Patriot-Act.
Tot aan de dag vandaag zijn deze wetten nog steeds van kracht, ook verlengt door Obama.

Mijn volle overtuiging is dat de gebeurtenissen op 09-11-2001 een 'inside-job' moet zijn geweest.
U zult zeggen ''Ja dat is niets nieuws'' waarop mijn commentaar dan weer zal zijn, hoe het in godsnaam mogelijk is dat u en ik en de gehele wereld bevolking zich zo een sprookje laten aanpraten, en met z'n allen apathisch reageren op deze gefabriceerde illusie.
En hoe het mogelijk is dat Bush met gevolg, hiermee weg dacht/denkt te komen?
Ik moet zeggen tot dusver lukt dit ze verdomd aardig, hoe dan?

Dit is natuurlijk alleen mogelijk met een totale controle over de financiële wereld(Big 8), de media, het leger, en een grote meerderheid van politieke medestanders(Patriot-Act werd aangenomen met 357 stemmen voor en 66 stemmen tegen).
Een illusie creëren op deze schaal, kon natuurlijk nooit door wat 'schoonheidsfoutjes' te maken, is hier rekening mee gehouden? Ja natuurlijk, en dat maakt dit al ook zo 'headspinning'.
De ongebreidelde macht die deze mannen aan de dag leggen is zo verstrekkend dat ze onthulling niet vrezen of in ieder geval als ingecalculeerd hebben.
Of misschien is wat onthult wordt juist wat onthuld mag worden.
Dus misleiden om te misleiden, om de misleiding te misleiden; ''tuut, tuut''.

Nu om dit al te staven zal ik in deel 2 een waslijst aan feiten neerleggen die zonder twijfel mijn betoog ondersteunen, en ingaan op de 'key' spelers in dit spel, en waar dit allemaal is begonnen,
en waar we op weg naar toe zijn. Wij zijn degenen die dit ons laten welgevallen, en laten toe dat een kleine groep mensen hard op weg is een nieuwe Wereld-Orde te scheppen, waarin voor velen van ons geen plaats meer is. En de grote stilte van de massa, baart mij grote zorgen, vooral in het land van de onbegrensde illusie.

2 opmerkingen:

  1. Jezus, wat goed Oz. I'm sharing the same thougts. Keep it up playa lees dit erg graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedank Gabe, er valt nog genoeg drek naar boven te halen...en daar ga ik gewoon mee door.

    BeantwoordenVerwijderen